Заповед избор на доставчик

 

 

 

 

 

                              обявление

 

Учебната 2018-2019 година

Денят на водата - 22 март 
Традицията продължава. Денят се отбеляза със състезанието „Водата – извор на живот”, организирано от г-жа Димитрова

 
 
 
 
 

 

Успешно завършване на учебната 2015/ 2016 година

 
                                                        
        
 

Изпращане на поредния випуск осмокласници

 
 

17.12.2015г.

Ученици от нашето училище участваха в благотворителния конкурс за най-красива Коледна картичка и сурвачка, изработена от природни материали, организиран от ОДК "Ние врабчетата" гр. Монтана под мотото "Деца помагат на деца". Сред повече от 120 оригинални картички и сурвачки нашите изработки бяха забелязани и отличени от уважаемото жури: І награда за картичка и 15лв. баха присъдени на Тереза Трендафилова от І клас;
Поощрителна награда - шоколад - на Преслава Бориславова от І клас;
Колективна награда за красива училищна композиция от 50лв., осигурена от ОДК;
ІІІ масто за шестокласниците /10лв./, които участват в Клуб "Сръчни ръце" в читалището за изработените от тях три автентични сурвачки. 
Браво на децата! Поздравления за чудесното представяне в конкурса!
 
Повод за гордост

Наши ученици участваха с четири рисунки в конкурс на тема "Моят град без автомобили", организиран от РИО гр. Монтана. Три от рисунките бяха наградени от Областния управител на гр. Монтана. Браво, деца!

     Нашето училище се включи в проект по ОП "Развитие на човешките ресурси - "Система на кариерното ориентиране в училищното образование". Кариерен консултант г-жа Таня Златанова от Център за кариерно ориентиране в гр. Монтана проведе обучение на учениците от I до V клас в училището по темите: "Пътят на хляба до нашата трапеза"; "Имената на професиите"; "В семейството на професиите".

 

 

 

 

 

 

 

 

През учебната 2013/ 2014 год. учениците от нашето училище работиха по проекта "Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневната организация на учебния процес"

 

 

                                     Ч е т в ъ р т и   к л а с